Artiklar

Nyhet! Huntonit släpper ny slät väggskiva för ditt hem

Huntonit Proffsvägg

Nu lanserar Huntonit en ny väggskiva i sortimentet. Helt slät och redo att direkt målas i önskad färg. – Den släta väggskivan Proffsvägg från Huntonit gör nybyggnationen och renoveringen revolutionerande enkel, berättar försäljningschef Stefan Öijerholm. 

Den nya Proffsväggen är grundmålad i vitt, färdig att måla eller tapetsera. Vill man slippa undan allt vad spackling och slipning innebär och istället få ett snabbt och bra resultat kan du med fördel satsa på den nya väggskivan som nu finns tillgänglig hos Ljungberg Fritzoe. Sätt skivan på plats, skruva och måla – sedan är det klart!

För snickare och hantverkare sparar den här lösningen enormt mycket tid och energi. Mer resurseffektivt kan det knappast bli.


Slät vägg tillverkad av trä och vatten 

Moderna konstruktioner kräver hållbara lösningar. Därför är Huntonit vägg Proffsvägg en ren naturprodukt, tillverkad av det mest naturliga som finns: trä och vatten. Måla eller tapetsera skivan direkt efter du monterat den. Sedan har du en jämn och slät vägg utan skarvar.

– För snickare och hantverkare sparar den här lösningen enormt mycket tid och energi. Mer resurseffektivt kan det knappast bli, säger Stefan Öijerholm, marknadschef på Huntonit.

Ett, två, klick – klart!

Den nya väggskivan gör nybyggnationen till en enkel match. Slipp spackla och slipa, det är bara montera och sedan är dags att måla!
 
1. Sätt skivan på plats efter du kapat den i önskad längd 
2. Skruva eller klamra direkt i noten på skivan för dolda skruvskallar 
3. Klicka nästa skiva på plats och skruva 
4. Använd hörnlist i hörnen eller spackla dem 
5. Slipa lätt och måla – och du har en slät vägg! 

 

Enklare kan det knappast bli 

Huntonits nya väggskiva Proffsvägg funkar till både villor, fritidshus, bostäder, industribyggnader och radhus. Stefan Öijerholm marknadschef på Huntonit berättar:

– De fungerar lika bra till renovering som nybygge, och även inom det industriella byggandet. För hantverkare blir Proffsväggen en rejäl rationalisering. Ett, två, klick – sedan är det klart. 

Väggpanel Proffsvägg ger dig en grundmålad slät vägg redo att målas eller tapetseras. Läs mer om Huntonits väggnyhet Proffsvägg här

 

Dela

Inspireras av våra produkter

En del av Byggma Group AB