Inspiration

Skapade sitt skandinaviska drömhus med Huntonit

Huntonit Proffsvägg

Linda Karlsen och hennes man slog till och köpte hus under 2014 med drömmen om att skapa ett hem för hela familjen. Med Huntonits släta väggskiva Proffsvägg fick de till den moderna stilen de var ute efter. 

Renovering med heltidsjobb och småbarn kan vara krävande, speciellt när du ska göra det mesta på egen hand. Med Huntonits släta väggskiva Proffsvägg kan du enkelt få till den skandinaviska och släta looken på ett enkelt och smidigt sätt, utan att behöva spackla. 

Valde slät väggskiva

Linda Karlsen valde Huntonits släta väggskiva Proffsvägg till husprojektet. Den smarta klicklösningen gjorde monteringen enkel och väggarna blev släta, utan att behöva spacklas eller slipas. 

- Jag vill tipsa om att använda Proffsvägg och att du lägger tid på att se till att passformen i skarvarna blir bra. Då får du en slät innervägg berättar Linda Karlsen. 

För projektet användes även släta takskivor från takproducenten Forestia för att även få ett slätt innertak. Läs mer om innertaket här!

 

 

Fördelarna med Proffsvägg

  • Enkel och snabb montering tack vare smart klicklösning
  • Få en jämn och slät vägg utan spackling och slipning. Med Huntonits Proffsvägg ska skarvarna inte spacklas, men kan lätt putsas över med ett 240's sandpapper efter första lagret färg.
  • Producerad av nordisk skog
  • Den enda väggskivan på marknaden som idag rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet 

Läs mer om produkten här!

 

Dela

Inspireras av våra produkter

En del av Byggma Group AB