Inspiration

Trendiga jordnära toner

Att jordnära, beiga och bruna färger trendat under 2021 är knappast något som någon av oss missat. Till och med en ny färg har kommit in i färgpaletten med namnet "greige" som just är en kombo av grått och beige. Så här kan du återskapa ett hem i naturnära färger med väggskivor. 

De mjuka neutrala och de jordiga kulörerna är här för att stanna under 2022. Sand, beige, greige och bruna toner tycks vara väldigt populära. Ett smidigt sätt att göra om hemma är att använda färdigtapetserade eller grundmålade väggpaneler. Med dessa är allt slipnings och spacklingsarbete redan gjort. 

Beige i all ära 

Väggskivan Skygge finns i färgen Caffelatte och är en penselmålad väggskiva i en beige ton. Dessa väggskivor monteras direkt på regel eller befintlig vägg - skivan behöver inte behandlas. Snabbare renovering kan det inte bli. 

Huntonit Skygge är en penselmålad väggskiva som finns flera olika kulörer. I kollektionen återfinns bland annat färgerna caffelatte, sand, earth och kvällshimmel.

Måla själv i jordnära toner 

Hos de flesta byggvaruhandlare finns flera olika färger i jordnära färger. Vill du slippa att slipa, spackla och riva tapet så är ett alternativ att montera någon Huntonit Proffsvägg. En slät grundad väggskiva som du målar direkt. Du ges ett jämt underlag för att måla i valfri jordnära färg. 

Huntonit Proffsvägg är en grundad väggskiva som du målar i önskad kulör. Väggpanelen ger en jämn och bra grund inför målning.

Trä och sten 

Även trä syns dominera i svenska hem under 2022. Panelen Rustikk i färgen Rustikk Dovre är en färdigmålad panel med trästruktur som för tankarna till de stilla nordiska skogarna.

Utforska hela väggsortimentet

Oavsett om du bygger nytt eller renoverar så har Huntonit ett brett sortiment av grundade eller färdigmålade väggskivor. Är du nyfiken på att se alla kollektioner för väggskivor så hittar du hela Huntonits sortiment här.

Dela

Inspireras av våra produkter

En del av Byggma Group AB