Artiklar

Så bygger du snabbt en ny innervägg

Huntonit Proffsvägg

Den släta väggskivan Proffsvägg från Huntonit gör nybyggnationen och renoveringen revolutionerande enkel. Spar värdefull tid genom att skapa en ny innervägg utan att att behöva spackla och slipa. Så här går det till att sätta upp den nya innerväggen. 

Den nya Proffsväggen är grundmålad i vitt, färdig att måla eller tapetsera. Vill man slippa undan allt vad spackling och slipning innebär och istället få ett snabbt och bra resultat kan du med fördel satsa på den nya väggskivan.

– För hemmafixare, snickare och hantverkare sparar den här lösningen enormt mycket tid och energi. Mer resurseffektivt kan det knappast bli, säger Stefan Öijerholm, marknadschef på Huntonit.


Ett, två, klick – klart!

Den nya väggskivan gör nybyggnationen till en enkel match. Slipp spackla och slipa, det är bara montera och sedan är dags att måla!
 
1. Se till att väggen är rak och sätt skivan på plats efter du kapat den i önskad längd
2. Skruva eller klamra direkt i noten på skivan för dolda skruvskallar 3. Limma i noten och klicka nästa skiva på plats och skruva 4. Använd hörnlist i hörnen eller spackla dem. Slipa lätt och måla – och du har en slät vägg! För hela monteringsguiden av Proffsvägg, se monteringsanvisningen här

Slutresultat med Proffsvägg 

Här delar vi slutresultat från projektet som genomfördes med väggskivan Proffsvägg. Hemma hos interiörstylisten Anette Nordström önskades släta väggar med lister. Så här användes väggskivan Proffsvägg som sedan målades i en varm blå ton.  


Hos interiörstylisten Annette Nordström som monterade Proffsvägg med lister 

Vill du läsa mer om väggskivan?

Läs mer om den grundmålade väggskivan som gör renoveringen och nybyggnationen till en enkel match. Mer information om Proffsväggen hittar du här! 

 

Dela

Inspireras av våra produkter

En del av Byggma Group AB