Artiklar

Byggde både snabbare och smartare med Huntonit

På Gottröraslingan i Norrtälje stoltserar nu en läcker nybyggt villa färdigställt 2023. Beläget i det lantliga och fridfulla Gottröra, i ett nybyggt villaområde omgivet av öppet kulturlandskap, åkrar, ängar och skogar.

- För projektet testade snickarna på vår släta väggskiva Proffsvägg. Produkten ger släta väggar och förhöjer husets estetiska och funktionella värde. För projektet användes även den släta takskivan Premium Ceiling från taktillverkaren Forestia. Resultatet blev superbra och kunden är väldigt nöjd med resultatet vilket är kul, berättar Zoran Desancic distriktsäljare på Huntonit. 

Det här tyckte snickarna 

Snickarna blev snabbt färdiga med både vägg och tak. De tycker att produkterna passar bra för större projekt då det finns mycket tid att spara.

- Hantverkarna var imponerade. De sökte efter en lösning som skulle spara både tid och pengar. Villaägaren önskade en slät finish och då blev de nya tak- och väggskivorna från Huntonit och Forestia den bästa lösningen. Snickarna slapp spackla och kunde bara montera och sedan måla, berättar Natalja och Anders ansvarig återförsäljare på Bauhaus av produkterna.

Så bra blev slutresultatet 

Huntonit är stolta över att vara en del av detta fantastiska hem på Gottröraslingan 26, där modern design möter naturskön omgivning och skapar en perfekt harmoni. Ta del av det färdiga resultatet här:

Om Huntonits väggskiva Proffsvägg

Proffsvägg är en slät grundmålad väggskiva som ersätter både gips och OSB. Den nya väggskivan gör att du klickar fast väggpaneler i trä som du därefter målar eller tapetserar i önskad färg. Resultatet är en slät vägg där du slipper spackla. Produkten sparar tid och ger ett snyggt resultat.

Vill du läsa mer om väggskivan Proffsvägg, läs mer här!

Dela

Inspireras av våra produkter

En del av Byggma Group AB