Artiklar

Familjen Öberg satte släta väggar på nolltid – med Proffsvägg från Huntonit

Huntonit Proffsvägg

Huntonits Proffsvägg är den enklaste vägen till en slät vägg. Detta fick Roger och Eva Öberg erfara när det var dags att renovera villan hemma i Örnsköldsvik. Både tak och vägg skulle bytas ut och med Proffsvägg från Huntonit fick de högkvalitativa släta väggar i fem enkla steg.

- Vi hade inte hört talas om produkten tidigare men kom i kontakt med den genom en reklam. Den har många fördelar som gjorde att det kändes naturligt att välja Proffsvägg från Huntonit.

Ja när skivorna levereras är de redo att direkt monteras, något Eva och Roger gjorde själva.

- Är underlaget bra går det väldigt smidigt att sätta upp. Som alltid tar det ju en liten stund innan arbetet riktigt rullar på och man kommer igång, men här blev det väldigt enkelt väldigt snabbt. Fem enkla steg, sen var det klart.

Det är inte bara själva monteringen som är enkel, med Proffsväggen slipper du, precis som familjen Öberg, ägna en massa tid på efterarbete.

- Här kunde vi skippa både spackling, OSB och gips, väggen är grundmålad och klar att tapetsera direkt. På så sätt sparade vi massa tid!

En ytterligare faktor som både Eva och Roger framhåller gjorde att valet föll på Huntonits Proffsvägg var att de kunde känna sig trygga med produkten.

- Det känns ju naturligtvis lite extra bra att veta att produkten inte innehåller massa konstigheter, det är bara trä och vatten. Det känns behagligt och bra. Och att de är skruvfasta är ju en extra trygghet, vi kan sätta upp tyngre saker direkt i väggen utan att behöva fundera så mycket. Det är skönt.

Om man – precis som Eva och Roger – söker efter en snabb väg till släta ytskikt rekommenderar vi och dom Proffsvägg från Huntonit.

- Vi är så nöjda med hela processen, det kan inte bli smidigare än såhär. Det känns som nya generationens väggskivor och vill man ha snygga ytor snabbt är den här lösningen perfekt, avslutar dom.

Dela

Inspireras av våra produkter

En del av Byggma Group AB