HUNTONIT PROFFSVÄGG

Den enkla vägen till en hållbar plan vägg

pruduktbilde
Den enkla vägen till en hållbar plan vägg

HUNTONIT PROFFSVÄGG

 

Huntonit Proffsvägg - enkel och snabb montering. Huntonit Proffsvägg, en klimat zon 2 väggskiva, tål variationer i luftfuktighet och temperatur, därmed kan skivan monteras innan byggnaden har värmts upp. Enkel installation på vertikal / horisontell regel eller befintlig vägg. Väggen levereras med en grundad yta som ger en bra bas för tapet eller färg.

Huntonit lanserar HUNTONIT PROFFSVÄGG
Världens första helt träbaserade släta väggskiva.

  • En norsk klimatzon 2 skiva
  • Enkel montering
  • Tål variationer i fuktighet och temperatur
  • Eco vänlig
  • Utdragvärde ca. 150 kg

Rekommenderas av norska astma- och allergiföreningen. 

Mått: 11 x 620 x 2420/2800 mm

BROSCHYR
BROSCHYR A4 version för utskrift
MONTERINGSANVISNING 1-2-3

 

 

 

PRODUKTINFORMATION

Huntonit Proffsvägg är tillverkat, i Norge av Huntonit, som använder rena material från norska hållbara skogar.

Efter många års forskning är nu väggskivorna redo för den Skandinaviska marknaden. 100 % korrekt dosering av vattenavvisande ämnen gör Huntonit Proffsväggskiva ännu mer motståndskraftig mot fukt och temperaturväxlingar jämfört med vanliga Huntonit inomhusskivor.

Panelskivorna är ytbehandlade med tre strykningar av miljövänlig, vattenbaserad akrylfärg, redo för tapet eller målning.

Panelskivorna har brandklass D-s2, d0 och ljuddämpande effekt (ljuddämpande beläggning). Skivorna är tekniskt godkända av SINTEF och kan användas i REI30- och REI60-konstruktioner.

Skivorna är både slag- och skruvfasta, vilket gör att man kan montera t.ex. bokhyllor och lampor direkt i skivorna. Det är även ganska enkelt att reparera eventuella skador.

 

 

    

Huntonit Proffsvägg är en ren naturprodukt som inte ger avgasning eller utvecklar lukt vid yttre påverkan (sol, värme, fukt, med mera). Skivorna tillverkas av rena träfibrer som värms upp i en våtprocess och pressas till skivor. Processen görs utan att man tillsätter lim som kan orsaka avgasning efter montering, utan istället används lignin som är träfibrernas eget bindemedel. Huntonit rekommenderas av Norges Astma- och Allergiförening.