HUNTONIT PROFFSVÄGG

Den enkla vägen till en slät vägg

pruduktbilde
Den enkla vägen till en slät vägg

HUNTONIT PROFFSVÄGG

 

Nyhet! Huntonit Proffsväggs vägg ger dig en slät vägg med minsta möjliga arbete. Proffsväggen går att använda i klimatzon 2 då skivan tål variationer i luftfuktighet och temperatur. Därmed kan skivan monteras innan byggnaden har värmts upp. Enkel installation på vertikal / horisontell regel eller befintlig vägg. Väggen levereras med en grundad yta som ger en bra bas för tapet eller färg. Skivan är 11 mm tjock och finns i tre höjder. 

Huntonit lanserar HUNTONIT PROFFSVÄGG
Världens första helt träbaserade släta väggskiva.

  • Våtzon 2 skiva
  • Enkel montering
  • Tål variationer i fuktighet och temperatur
  • Eco vänlig
  • Utdragvärde ca. 150 kg

Rekommenderas av norska astma- och allergiföreningen. 

Mått: 11 x 620 x 2420/2500 / 2800 mm

BROSCHYR
MONTERINGSANVISNING 1-2-3

 

 

 

Produktinformation 

Huntonit Proffsvägg är en närproducerad väggskiva tillverkad av träfiber från våra nordiska skogar. 

Efter många års forskning är nu Proffsvägg redo att lanserasför den Skandinaviska marknaden. Proffsväggen är ytbehandlad med tre strykningar av miljövänlig, vattenbaserad akrylfärg, redo för tapet eller målning.

Väggskivan har brandklass D-s2, d0 och ljuddämpande effekt (ljuddämpande beläggning). Skivorna är tekniskt godkända av SINTEF.

Skivorna är både slag- och skruvfasta, vilket gör att man kan montera t.ex. bokhyllor och lampor direkt i skivorna. Det är även ganska enkelt att reparera eventuella skador.

 

    

Huntonit Proffsvägg består av trä, vatten och färg. Inga andra tillsatser. Skivorna tillverkas av rena träfibrer som värms upp i en våtprocess och pressas till skivor. Processen görs utan att man tillsätter lim eller andra tillsatser. Våra skivor bidrar till ett gott inomhusklimat och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.